Artykuł: sku10773

Chrupkie pieczywo typu maca

 
Napisz opinię
87 zł
Dostępne
Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.
Tagipieczywo chrupkie 
  • Starożytna technika opiekania wybranych gatunków najwyższej jakości mąk. Macę robimy tylko w ceglanych piecach opalanych świeżo ściętą brzozą. Doskonała do kanapek na co dzień jak również podczas diety z uwagi na właściwości przeczyszczające.

    Pieczywo wypiekane jest cztery razy dziennie w specjalnych piecach zgodnych z tradycją rodzimego wypieku pieczywa.
    Mąki użyte do pieczywa są starannie selekcjonowane, aby tylko te najwyższej jakości i ze zbóż uprawianych ekologicznie.

    Pieczywo posiada certyfikat jakości BsQ - 21234


    MarkaBaking Anna
    Kraj produkcjiPolska
    Kaloryczność (w 100g)105 kcal
    Waga1000 g



Opinie
Pobieranie